Rise for Nepal – Drop in

10986848_1441967626115146_6360274169952887681_nSöndagen den 31 maj kl 12.00 har vi insamlings – drop in dag med förvalda flash där allt som doneras går oavkortat till Nepal och volontär organisationen “Rise for Nepal”. Den här organisation drivs av Saandeep  Hammet som är nära vän till vår studio efter flera års vänskap. Vi känner att hans organisation gör ett fantastiskt arbete i byarna runt Nepal där hjälp fortfarande inte kommit. De består av ca 200 volontärer samt läkare som bistår med att gräva toaletter, tält, bygger bunkerhus, mat medecin och vatten bland annat. Det finns inga löner som betalas ut, utan pengarna kommer till direkt nytta för det nepalesiska folket som fortfarande är i akut behov av hjälp och kommer att behöva det lång tid framöver. Så välkomna in till oss, bli fin, drick kaffe och gör en god gärning, vi kommer även ha insamlingsbössor där man kan lägga ett bidrag, stort som det minsta är tacksamt, det gör skillnad!! Hjälp oss att hjälpa

Mvh Hultman family tattoo

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *