Fullspäckad sommar

Dags för lite uppdateringar kan vi tycka!  Nu är studion i härnösand i full gång, riktigt kul! Marcus och Mike jobbar heltid i norr, Anna och Jocke har jobbat under sommaren där oppe, Sofie och Adde har hållt ställningarna i Dalarna!

Jocke och Anna kommer tillbaka till Falun 20:e augusti efter semester, full fart igen, med sig från Norrland  har vi även Neil Tyner från Texas som kommer att gästjobba en vecka i falun, bokningar kan ni göra på 023 26120 el maila anna på anna@hultmanfamily.com.  Neal stannar i  Falun 19-24:e och det finns ett fåtal tider kvar!

I sommar hade vi även en helg för Barncancerföreningen norra, där ni underbara kunder skänkte över 14 000 till barncancerföreningen norra, en av de saker de jobbat med på sistone är att samla ihop till ett anhörighetsboende i Umeå.  Stort tack till Ullis Lidvall och Johannes som informerade besökarna med vad  ni kämpar för på plats hos oss! Vilken lyckad dag!

Jenny Hultman, har även installerat sig i Hultman familys lokaler denna vecka, med sin nagelkonst, mer info och kontaktuppgifter kommer snarast!

Ha en underbar sensommar önskar

Jocke, Anna, Mike, Marcus, Jenny, Sofie och Adde

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *